Andy Weir – Marťan

Schefik

Milovník všech dobrých příběhů, s možná moc bujnou fantazií, který nepohrdne žádnou dobrou knihou. Mimo jiné také nadšenec do IT technologií, sociálních médií a věcí s tím spojených.

You may also like...

5 Responses

  1. pravaknihomolka napsal:

    Tak jo, presvedčil si ma 🙂 Ja som síce fanúšik sci-fi, ale po tom, čo si napísal myslím, že nebudem sklamaná. 🙂 Už sa na ňu teším.

  2. Myanmar napsal:

    Také bych dala přednost například slovenské obálce, ale ani tato není špatná 🙂 Kniha mě každopádně zaujala a už mi byla i nadšeně doporučována, takže myslím, že až vyjde, rozhodně si ji ujít nenechám 😉

    Super recenze!

  3. Eliška E. Jey napsal:

    Tato kniha mě zaujala už před nějakou dobou v zahraničí, proto jsem nadšená, že ji vydali i u nás (i když ne s původní obálkou, což je trochu škoda, protože ta je fakt povedená), ale pokaždé mám strach, jestli se netěším moc a zbytečně. Ale pevně věřím tvé recenzi, že je tato kniha skvělá tak, jak jsem si myslela, a nemůžu se dočkat, až se k ní dostanu (snad to bude dříve než za sto let…) :).

    • Schefik napsal:

      Ta obalka mi taky trochu mrzi, ale muzeme byt radi aspon za knihu 🙂
      S tim ocekavanim je to slozite… Ja od knihy naprosto nic necekal a o to vetsi bylo moje prekvapeni, ale verim ze se bude libit 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..