Félix J. Palma – Mapa času

Schefik

Milovník všech dobrých příběhů, s možná moc bujnou fantazií, který nepohrdne žádnou dobrou knihou. Mimo jiné také nadšenec do IT technologií, sociálních médií a věcí s tím spojených.

You may also like...

1 Response

  1. Popisy v tejto knihe a to tempo prispatého poníka na púti bolo pre mňa spočiatku tiež kameňom úrazu (súhlasím samozrejme s tým, že to nesadne každému. Ja sama som ešte takého človeka nestretla).
    Vlastne som sa s tým trápila veľmi dlho a kvôli tomu tempu a opisovaniu každého detailu mi mnoho podstatnejších vecí unikalo. Prvé čítanie tej knihy bolo vážne peklo. Tú knihu som znenávidela a veľmi dlho som ju obchádzala.
    Potom nasledovali asi dva pokusy prečítať ju odznova, ktoré síce boli…ale…akosi sa to nelepšilo, Naopak.
    Bola som fakt sklamaná.
    O to viac ma prekvapilo keď som ju o pár mesiacov prečítala zase a zistila som, že sa to zmenilo. Možno môj mozog pripustil, že román, ktorý držím v ruke chce aby si človek myslel, tyvado toto sa napísalo človekom z 19. storočia!
    K môjmu veľkému prekvapeniu som si začala užívať presne tie veci, ktoré ma od knihy väčšinou odradia.
    Nakoniec som knihu vlastne čítala 5 krát. A mám pocit, že už ma tento rok nič lepšie nečaká (najviac ma asi prekvapila náhla zmena vlastného vkusu. Nechápem, čo sa stalo ale malo to za následok, že si všetku tú vatu v knihe labužníci užívam spolu s tým vražedne pomalým, pokojným tempom. A teším sa na to, čo prinesie pokračovanie). 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..